Categories: Новини

Чому напій із чайного гриба каламутний?

За добрих умов настій залишається прозорим протягом всього процесу зростання нового гриба, плівка його починає шаруватися. Після часу її нижній шар темніє, від нього звисають нитки-тяжі. У міру старіння нижні шари можуть видалятися, якщо тих, що залишилися, вистачає для росту тіла.

Газація напою відбувається внаслідок того, що дріжджі, що є в грибі, переробляють цукор у вуглекислоту. Отже, на відміну інших газировок, де вуглекислоту штучно додають у напій, комбуча має природну газацію.

І головне, дуже залежить від терміну витримки чайного напій. Якщо його недотримати, то буде, вибачте, осляча сеча. Якщо ж, навпаки, перетримати, то отримаємо майже оцет, яким можна підлогу в квартирі пропалити, як кровю ксеноморфа.

admin

Recent Posts

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

6 днів ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

7 днів ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

1 тиждень ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

2 тижні ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

4 тижні ago

Чому дипломи закордонних вузів мають світову цінність

Сьогодні дипломи закордонних університетів, таких як Великобританія, Канада, Нідерланди та США, є символом високої якості…

4 тижні ago