Вафлі віденські із збитими вершками у своєму складі містять вітаміни: А, В1, В2, В9, В12, Е, РР. Вживання віденських вафель зі збитими вершками сприяє швидкому вгамовуванню голоду, стимулює розумову діяльність (Calorizator).
Користь вафель Вафлі Досить калорійний продукт. Це інгредієнт, здатний швидко заповнити енергію в організмі. Говорячи про користь цього продукту, слід зазначити, що тільки домашня випічка може нести корисні якості. Фруктова начинка – джерело вітамінів, кислот та сахаридів.
За правилами етикету, якщо насолоду не можна покласти в рот цілком, потрібно розламувати її на шматочки. Так само їдять вафлі та сухі тістечка.
На відміну від тих же бельгійських, щільних і хрустких, що нагадують печиво, віденські виходять мякими, повітряними та обємними. В тісто для віденських вафель, як правило, додається молоко, воно більш рідке, а для бельгійських тісто виходить густим.