Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, а також запіканки зручно розігрівати в духовці. Виставте потрібну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, так як духовку ще потрібно розігріти.
Не всі матеріали витримають велику температуру в духовці. Розповідаємо, які можна, можливо ставити в духовку.Пропонуємо познайомитися з основними її різновидами.
- Козан.
- Кокотниця.
- Каченята і гусятниця.
- Тажин.
- Жарівня.
- Форми для випікання.
- Деко.
- Глиняні горщики.
27-Окт-2020
Духові шафи з функцією НВЧ замінюють мікрохвильовку для розігріву їжі та мають більший функціонал. Однак ціни на духовки перевищують вартість мікрохвильові печі. Духову шафу вибирають як заміну НВЧ-печі у тому випадку, якщо у будинку: прийнято готувати самостійно.