Найчастіше для чищення печінки підходить відвар вівса. Рецептів його приготування є кілька. Взяти 100 г злаку, помістити в каструлю, додати літр води та поставити на газ. Дочекатися, поки вода закипить, і готувати відвар на дрібному вогні 20 хвилин.Feb 1, 2021
Для приготування відвару взяти одну склянку зерна, всипати в емальовану ємність. Варити 15 хвилин, заливши 1 літром води. Охолоджений відвар процідити і вживати по 100-200 мл. 3 рази на день до їди.
100 г зерен, 1 л відстояної та очищеної води. Її кипятять, остуджують, потім заливають овес. Дайте настоятися ніч. Вживайте настій 3 десь у день перед їжею.
Необхідно 2 склянки вівса залити літром холодної води. Потім наполягти. Через добу нагріти, довести до кипіння та підтримувати слабкий вогонь. Після цього витримати ще день, процідити.