Рулет з рульки свинини це напрочуд смачна і апетитна страва, яка зможе здивувати і порадувати своїм неповторним смаком. Соковита та ніжна свинина у поєднанні з різноманітними начинками та спеціями стане ідеальним вибором для святкового застілля або вечірньої вечері у колі родини та друзів.
Для того щоб приготувати рулет із свинини вам знадобляться кілька простих інгредієнтів і трохи терпіння. Головне правильно підготувати кермо свинини, щоб отримати рівну і красиву начинку брусочками. Далі, ми розглянемо покроковий рецепт, який дозволить вам легко приготувати цю чудову страву вдома.
Існує безліч варіацій начинок для рулету із рульки свинини. Ви можете використовувати свої улюблені спеції, овочі, гриби чи сир – фантазія не обмежена! Головне, щоб начинка була добре повязана та рівномірно розподілена по всій поверхні рульки. Не бійтеся експериментувати та створювати свій унікальний рецепт рулету з рульки свинини!
складові | Кількість |
---|---|
Рулька свинини | 1 кг |
Часник | 3-4 зубчики |
Сіль | за смаком |
Перець | за смаком |
Паприка | за смаком |
Оливкова олія | 2 ст.ложки |
Свинячий жир | 100 г |
Цибуля | 1 шт |
Морква | 1 шт |
Селера | 1 стебло |
Бульйон | 1 склянка |
Вершки | 200 мл |
Борошно | 2 ст.ложки |
Цукор | за смаком |
Лавровий лист | 2 шт |
Петрушка | для прикрас |
Скільки потрібно вимочувати свинячу кермо?
Вимочити кермо в солоній воді три доби. Відварити її з корінням. Обмастити соусом і запекти.
Яка частина керма краще для запікання?
Для запікання в духовці зазвичай вибирають заднє кермо. Правильно приготовлена страва дуже смачна, ситна та апетитна.
У чому вимочувати кермо?
Це може бути гранатовий чи томатний сік, імбирний соус чи оливкова олія. Дуже гарні прованські трави, розмарин, ялівець, лавровий лист, часник, кмин, червоний та чорний перець. Деякі господині вимочують мясо протягом кількох годин у холодному молоціщоб рулька була ніжною.