Стегенця є джерелом цінних мінералів: калію, кальцію, заліза, фосфору, магнію, натрію. Важливо! Весь основний жир знаходиться саме в шкірці курячого стегенця! Якщо її зняти, то ніжку можна спокійно віднести до дієтичного мяса, адже і вуглеводів у ній практично немає.29 Nov 2016
Фосфати затримують вологу в мязових волокнах, підвищуючи цим обсяг і масу продукту. Все це приносить шкода людському організму, регулярно вживаючи курячі стегенця можна заробити багато проблем зі здоровям. Позбутися наслідків таких приправ можна шляхом очищення організму.
Самої шкідливий частиною курки вважається куряча шкіра: у ній немає жодних вітамінів, вона містить високий рівень холестерину та жиру, у курячій шкірі можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.
Вивчити зовнішній вигляд мяса курки Мясо у якісного продукту рівне, щільне, воно в жодному разі не повинно розшаровуватися. Не допускаються переломи кісток, гематоми, подряпини та кровяні згустки. Пах має бути свіжим і природним. Не купуйте мясо у маринаді зі спеціями, які перебивають запах псування.