Магазинні торти. якщо десерт виготовлений на основі сирного або вершкового крему, термін його зберігання не перевищує 18 годин. А ось вироби, які у своєму складі містять збитий білковий крем, простоять у холодильнику не менше 72 годин. Mar 17, 2020
Термін придатності будь-якого торта при кімнатній температурі вбирається у 3, рідше 18 годин. З прошарком із вершків, сиру, молочних продуктів – 3 години. У холодильнику натуральні торти зберігаються до 2-3 діб, при додаванні консервантів до 5-7 діб. Заморожувати можна, можливо тільки мурашник, сухі коржі.
Необхідно памятати, що торт можна їсти максимум протягом трьох днів, після того, як вийшов термін придатності.
Готовий кремчиз на вершках або на олії можна зберігати в холодильнику не більше трьох днів з моменту відкриття упаковки та приготування крему.