Мясо, птах, курка Згідно з заявою Центру з контролю та захисту від захворювань, миття сирого мяса, курки, індички або яєць може призвести до поширення мікробів на раковину, стільницю та інші кухонні поверхні, а також інші інгредієнти.
Головна причина миття мяса – бактерії. Але вони не проникнуть усередину продукту. Крім того, воно буде проходити термообробку, яка убє усі хвороботворні мікроорганізми. Після миття може змінитися зовнішня текстура мяса, воно втратить смак та аромат.
Не промивайте мясо перед приготуванням. Насправді, як тільки ви забрали його від мясника, упакованим в пластик або папір, і розпакували вдома, все, що вам потрібно зробити це дбайливо видалити залишки вологи з його поверхні за допомогою паперових рушників, перед тим як відправляти його на сковороду.