У звичайній холодильній камері вялене мясо може зберігатися до 3-4 місяців, а вакуумної упаковки – до півроку. Якщо розмістити продукт у морозилці, термін його придатності зростає до року.
Мясні чіпси готують із високоякісної свинини та курячого мяса. Їх упаковують у газовому середовищі, що зберігає вітамінно-мінеральний комплекс і захищає продукт від негативного впливу довкілля протягом усього терміну придатності. Продукт зберігається при температурі від 0 до 25 С протягом 9 місяців.
Кращий спосіб зберігання вяленого мяса Поміщення його в герметичну упаковку. Використовуйте контейнери та банки із пластику або скла з кришками, вакуумні пакети, припустимо і обертання в поліетиленову харчову плівку – так буде обмежена взаємодія мяса з повітрям.