Вся посуд може бути розділена на кілька категорій: Предмети для сервірування столу: тарілки, миски, миски, страви, салатниці, чашки, кружки, піали, склянки, чарки, келихи, стопки, блюдця, менажницы Вироби для приготування їжі: каструлі, сковороди, сотники, шумівки, Посудини для зберігання їжі.
І як розрахувати потрібну кількість їдалень приладів? Розповідаємо, який посуд використовують у ресторанах та кафе і яким вимогам вона повинна відповідати.До стандартного списку зазвичай входять:
- каструлі
- сковорідки
- сотейники
- ополоники
- обробні дошки
- ножі
- щипці
- лопатки та віночки
Їдальня – використовується для сервірування столу та подачі приготовлених страв. До групи відносять супники, тарілки, страви, чайні та кавові чашки та сервізи, склянки, чарки, все те, що виявляється на столі під час обіду. До групи є столові прилади: ложки, виделки, ножі.